Informatiemanager

Waarom Kanta?

Biedt een veilig alternatief voor het Whatsapp gebruik binnen jouw organisatie
End-to-end encryptie
Lage beheer- en onderhoudskosten
Kan onafhankelijk van de bestaande infrastructuur worden gebruikt
Uitvoerig getest op privacy en security door Deloitte
Kanta Messenger

Kanta

Kanta is een beveiligde berichtenservice voor de zorg. Vanaf zijn of haar mobiele telefoon of PC deelt de zorgprofessional snel en gemakkelijk vertrouwelijke medische gegevens of beelden met collega’s of patiënten. Zo maak je verantwoord gebruik van elkaars kennis.

Mobiele zorg

Je kunt Kanta overal gebruiken doordat het gebruik maakt van Wifi en mobiel internet. Gegevens worden altijd versleuteld verstuurd en opgeslagen. De inhoud is daarom veilig, ook op openbare netwerken. Gebruikers blijven door meldingen op de hoogte van hun afdeling, waardoor ze altijd up-to-date zijn.

Beveiliging

Kanta maakt gebruik van een 5 componentenbeveiliging:

  1. Het bericht wordt versleuteld verstuurd
  2. Unieke GespreksID per gesprek
  3. Publieke en private sleutels
  4. Secure Socket Layer verbinding
  5. Gecertificeerde hosting volgens NEN7510

Privacy

Kanta maakt geen gebruik van je telefoonnummer, e-mailadres of contactenlijst. Je maakt een connectie op basis van een QR-code. Beelden worden bovendien niet opgeslagen in je fotoalbum en kunnen eventueel worden toegevoegd aan het clinical archive systeem. Hierdoor blijft de privacy voor iedereen gewaarborgd.

Bij contact met een cliënt kan de zorgprofessional het gesprek beëindigen als de behandeling is afgerond.  Doordat er geen telefoonnummer of e-mailadres wordt uitgewisseld kan er niet opnieuw contact worden gezocht.

Enterprise variant

Met de Enterprise variant van Kanta heb je toegang tot de Messenger, profielen van andere gebruikers en functionaliteiten die worden toegevoegd. Het businessmodel van Kanta is gebaat bij volume. Om dit te bereiken hanteren we een scherp tarief voor het aansluiten van grote aantallen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Kanta-Messenger-GGZ-1
Meer informatie over Kanta?
Topicus