Particulier

Waarom Kanta?

Gratis gebruik
Korte lijntjes met je zorgverlener
Plaats of tijd is niet meer belangrijk
Niet meer hoeven inloggen op ‘beveiligde’ patiëntportalen
Kanta Messenger - Consument

Over Kanta

Snel even een foto van je geblesseerde knie naar je fysio sturen om de vorderingen te laten zien? Of wil je snel van je huisarts weten of je met die snijwond bij hem langs moet komen? Vaak kan een appje genoeg zijn om te weten welke zorg je nodig hebt.  Met Kanta app je veilig en verantwoord met je zorgverlener.

Betere zorg

Met Kanta kan communicatie tussen jou en je zorgverlener direct worden toegevoegd aan je medisch dossier. Dat scheelt de zorgverlener veel administratief werk, waardoor deze meer tijd heeft om te doen waar hij of zij goed in is: zorg verlenen aan jou.

Hoe werkt Kanta?

 

STAP 1
Met de Kanta-app scan je de QR-code op andermans telefoon om elkaar als contact op te slaan. Jullie kunnen nu met elkaar appen.

 

STAP 2
Je berichten, foto’s of filmpjes worden versleuteld verstuurd en nergens opgeslagen, behalve op jouw telefoon. Dus alle inhoud is beveiligd en u heeft de controle.

 

STAP 3
De app maakt geen gebruik van telefoonnummers, dus is je behandeling afgelopen en wil je het contact beëindigen? Dan hoef je het alleen maar te verwijderen.

Meer informatie over Kanta?
Topicus