WhatsApp dokter

Een bericht met WhatsApp dokter sturen is niet veilig. Daarom hebben we Kanta Messenger ontwikkeld; een veilige en verantwoorde berichten app voor de zorg.

WhatsApp gebruiken om met de dokter of andere zorgverlener te communiceren? WhatsApp dokter berichten brengen behoorlijk wat risico’s met zich mee. Maar nu is er een uitstekend alternatief: Kanta Messenger. Met deze berichten app kun je op een veilige, verantwoorde manier communiceren met jouw dokter.

WhatsApp dokter?

Wilt je jouw fysiotherapeut op de hoogte houden van een polsblessure? De huisarts een foto sturen om te weten of je langs moet komen voor die wond? Een app sturen is in veel gevallen voldoende om te weten wat voor zorg je nodig heeft. Het gebruiken van Kanta Messenger is veiliger dan via WhatsApp jouw dokter een bericht sturen.

Zo werkt het

Tijdens een fysieke ontmoeting met jouw zorgverlener kun je de QR-code op elkaars smartphone scannen. Vervolgens kun je direct met elkaar communiceren. Alle berichten worden versleuteld verstuurd en nergens opgeslagen. Ook jouw foto’s en video’s zijn helemaal veilig. Is de behandeling afgelopen, dan kun je het contact permanent beëindigen door het te verwijderen.

Binnen 3 minuten jouw eerste Kanta gesprek?

Start hier >

Korte lijn met jouw zorgverlenerJe kunt direct met jouw zorgverlener communiceren in plaats van via via.
Gratis gebruikHet gebruiken van dit alternatief voor WhatsApp dokter is voor zorgconsumenten helemaal gratis.
Geen inlogproceduresMet Kanta Messenger hoef je niet meer in te loggen op beveiligde patiënten portalen.
Veilig communicerenAlle informatie wordt versleuteld verstuurd en nergens opgeslagen. Jouw privacy is gewaarborgd.
Meer tijd besparenEen appje sturen is vaak voldoende om te weten of en welke zorg je nodig hebt.
GebruiksvriendelijkKanta Messenger is een simpel en gebruiksvriendelijk alternatief voor WhatsApp dokter.
Wil je meer weten over de voordelen Kanta Messenger?
Kanta App Store
Kanta - Google Play Store
Tested by Deloitte

Veilig en Verantwoord

Kanta is uitvoerig getest op privacy en security door ervaren professionals van Deloitte. Hierbij hebben ze de server, communicatielijnen en de toepassing die op je telefoon is geïnstalleerd, onderworpen aan zogenaamde hacktests. De resultaten mogen er zijn: jouw privacy en veiligheid zijn optimaal gewaarborgd!

Meer weten?

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.
Topicus