Zorgprofessional

Waarom Kanta?

Laagdrempelig in gebruik
Zeker weten met wie je praat
Persoonlijk Kanta profiel
Toont je beschikbaarheid
Te koppelen aan ZIS, HIS of PACS
Kanta Messenger

Kanta

Met Kanta kun je als medisch specialist, huisarts, of verpleegkundige beveiligd appen met collega’s of zorgconsumenten. Zo kun je verantwoord een mening vragen bij een operatie, of een behandeltip sturen naar een zorgconsument.

Cliëntcontact

Cliënten leggen contact met een zorgprofessional door bij een persoonlijke ontmoeting een unieke QR-code te scannen. Daarna houd je direct, laagdrempelig contact, waardoor zorg op maat kan worden geboden. Is de behandeling voorbij, dan is het verwijderen van het contact voldoende om het contact permanent op te heffen.

Hoe werkt Kanta?

 

STAP 1
Met de Kanta-app scan je de QR-code op andermans telefoon om elkaar als contact op te slaan. Jullie kunnen nu met elkaar appen.

 

STAP 2
Je berichten, foto’s of filmpjes worden versleuteld verstuurd en nergens opgeslagen, dus alle inhoud is beveiligd.

 

STAP 3
De app maakt geen gebruik van telefoonnummers, dus is je behandeling afgelopen en wil je het contact beëindigen? Dan hoef je het alleen maar te verwijderen.

Ontmoetingsplaats

Kanta is meer dan een Messenger. In de Enterprise-versie van de app vind je profielen van collega’s, inclusief hun expertises, interesses, namen of functies. Door de gemakkelijke zoekfunctie ontstaat een enorm netwerk van zorgprofessionals en is contact leggen slechts een kwestie van klikken.

Dossiervoering

Als geregistreerd gebruiker van Kanta kun je ontvangen tekstbestanden of foto’s, direct opslaan in je HIS, ZIS of een andere vervolg applicatie. Door deze koppeling voeg je afbeeldingen inclusief beschrijvingen toe aan je systeem. Zo kun je afbeeldingen ook per diagnose of op classificatie zoeken. Daardoor kun je waar en wanneer je wilt gemakkelijk documenteren. Dat scheelt tijd en maakt werken eenvoudiger.

Abonnement

Wil je met je team veilig en verantwoord communiceren en hiermee het volle potentieel benutten? Dan is de Kanta Enterprise- editie iets voor jou. Wij regelen het beheer, onderhoud en de inrichting zodat je vanaf de eerste dag vrijuit kunt communiceren. Bovendien beschikt deze variant over aanvullende functionaliteiten die jouw processen nog beter stroomlijnen.

iPhone6-gold-front-Chat-350x646
Meer informatie over Kanta?
Topicus